Fordeler med Micro Ring Hair Extensions

Av | oktober 28, 2021

Micro ring hair extensions er et poppelalternativ for kvinner som ønsker å legge til lengde og volum til håret sitt på en semi-permanent basis. Hvis du leter etter en kortsiktig løsning, så vil du vurdere klips i hårforlengelsene dine, i stedet for en og annen dag du kan bruke dem. Semi-permanente løsninger blir en del av ditt naturlige hår, og du kan bruke dem i dager og måneder, behandle dem som ditt naturlige hår og deretter endre eller fjerne dem etter hvert som håret vokser.

Micro ring hair extensions har en unik rekke fordeler, som er det som gjør dem til det beste valget for kvinner over hele verden. Disse utvidelsene tilbyr komforten ved å gjøre det selv hjemme, hvis du er tålmodig, eller du kan velge å få den satt på av en profesjonell frisør, avhengig av dine personlige preferanser og tiden du har på hånden. Å gjøre det selv vil kreve betydelig mer enn bare å besøke en profesjonell salong for å sette den på for deg.

En annen fordel er at disse microring extensions fungerer på alle hårtyper. Enten du har tykt hår, krøllete hår eller veldig fint hår, vil du oppdage at de fungerer lett og enkelt kan blandes med hvilken som helst hårtype og lengde. Du ser ofte at enkelte produkter ikke fungerer hvis du har veldig fint hår, det eneste du trenger litt lengde for å dekke ringene er å gjøre stilen så naturlig som mulig.

En annen fordel med disse spesielle utvidelsene er den naturlige finishen. Håret plasseres noen centimeter fra huden, det naturlige håret ditt henger over ringene slik at de ikke er synlige. Velger du riktig farge og lengde vil det matche ditt eksisterende hår og se helt naturlig ut. Det er også verdt å bruke ekstra penger på å kjøpe hundre prosent naturlig hår, som også kan klippes med ditt naturlige hår, noe som vil gjøre hele finishen enda mer ekte og naturlig.

Den gode nyheten er at når det kommer til hårforlengelser med mikroringer, hvor sikre er de. De forårsaker ikke mye skade på ditt naturlige hår og er ikke farlige. Det er ingen gel eller varm voks å påføre, håret trekkes fra ringen og ringen strammes, og holder forlengelsen på plass. Det blir ikke enklere enn det.

Du kan bruke disse utvidelsene over lengre tid. De fleste kvinner vil ta et par uker før de må fjernes. Husk at grunnen til at de fjerner er at håret ditt vokser og etter hvert som håret vokser, beveger mikroringen seg nedover hårfestet. Dette gjør det vanskelig å børste håret og å skjule ringene kan også være vanskeligere for å gi en perfekt finish.

Brede mikroringhår er bevegelige, så etter hvert som ditt naturlige hår vokser, kan du åpne ringen og flytte ringen. Dette er også gunstig når du setter det feil når du setter extensions først. En annen fordel med disse utvidelsene er at de kan gjenbrukes.

Etter en uke eller to kan du bestemme deg for å fjerne utvidelsene av personlige årsaker og deretter erstatte dem når du vil. Noen bruker dem i en kortere periode og andre i lengre tid, noe som står til din disposisjon og du kan bruke dem med full tillit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *