Fordeler med donut ringputer for behandling av batterier

Av | oktober 21, 2021

Ringputer med smultring … For alle som sitter lenge ved et bord eller en arbeidsplass, da øker sannsynligheten for å utvikle nakkesmerter, ryggsmerter og muskelkramper og de er ofte kjent ubehag forbundet med å sitte. på kontoret på dagtid. Å sitte i timevis er ikke en god praksis, men det er noen ganger uunngåelig i enkelte kontormiljøer. Hvis jobben din begrenser hvileperioder, gå beina, trene eller strekke seg, kan du vurdere å skaffe deg en sittepute, som en smultringpute, for å fikse ubehag.

Tallrike akademiske studier viser at mange av oss sannsynligvis vil ha jobber som vil sitte rundt hele dagen for å legge ekstremt press på ryggen. Bruken av ergonomiske seter som en smultringpute vil bidra til å lindre stresset som ryggraden og coxus-regionen lider av.

Putene til haugene er spesialseter uten midtdeler. Oftest er den laget av romalder vasco (med minneskum), med sine adaptive egenskaper, som gjør at en persons kroppsmasse kan fordeles jevnt slik at ingen del av kroppen må bære overdreven vekt.

Memory skum smultringer er gode puter for personer som lider av kroniske ryggsmerter (bekken). Hos personer med skadet halebein og ubehag i halebeinet, reduserer smultringputen trykket på ryggraden og bekkenområdet betydelig.

Leger anbefaler en smultringpute til pasienter som lider av hauger/hemoroider, som kan føre til at indre eller ytre endetarmsvener blir hovne og ofte sitter. Selv om det vanligvis ikke er alvorlig, kan dette problemet føre til mye ubehag. Ved å bruke en smultringpute vil pasienter med hemoroider føle mindre press og vil derfor forbedre komforten i det berørte området.

Enkelt sagt kan en smultringpute bidra til å fremskynde restitusjonen etter fødselen.

Smultringputer er ikke bare for folk som har problemer med å sitte, men også for de som ønsker å sitte roligere og som er ukomfortable eller unngår skader på grunn av å sitte lenge. I tillegg, siden smultringer ikke er store puter, er deres portabilitet en ekstra fordel. Det er fantastisk for feriegjester og kontorpersonale, så vel som lett å bære. Smultringputer finnes i en rekke materialer, hvorav noen får et 2-veis vanntett forlengelsestrekk på sykehus og sykehjemsmiljøer, som er perfekt for personer som lider av inkontinens.

Fordelene med en ringpute med smultring

* Utmerket for de som lider av hauger, postnatal kirurgi

* Romlige minneskumstøpeegenskaper

* Fjerner direkte trykk og fordeler vekten

* Preskriptiv og bærbar – ta den med hvor som helst på kontoret, hjemme eller i bilen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *