Finger panserringer er ikke noen gamle smykker, de er fantastiske stykker fingerkunst

Av | november 2, 2021

Selv om du aldri har stoppet opp for å tenke på det fantastiske antrekket vi har på oss, elsker vi fortsatt å dekorere oss med smykker for å virkelig fullføre og forbedre utseendet vårt, og med årene har det på en eller annen måte blitt nesten instinktivt å legge til eller kombinere den siste touchen. en slags stor forbrytelse? Så for å være sikker på at du gjør den spesifikke motemangelen, har jeg sett noen fantastiske tillegg til alt du velger å bruke som en rustningsring.

Inntil nylig, hvis noen hadde sagt hele finger-panserringen til meg, ville jeg vært litt forvirret, og ettersom det kunne vært en, ville min tro ha kommet ut av ballparken. Jeg mener, ville jeg se på en ring med et seriøst metallarbeid? Bortsett fra vitsen, har disse fantastiske fingerkunstverkene inspirert meg fullstendig (fordi det er det de egentlig er), og jeg kan ikke unngå å tro at du vil være enig.

Hvis du tenker på et rundskriv med en stein eller en gravering, så er du helt ved slutten, men vi forlater avtalen omtrent og legger ut på en fantastisk reise med smykker. Jeg vet ikke når og hvor de oppsto, men siden hele fingerringen, ridderringen, også kjent som middelalderringen, og den gotiske ringen, for å nevne noen, kanskje er dypere innebygd i historien enn vi kan begynne. vet.

Når det er sagt, hvis du ser på noen av stilene og designene vil du bli tilgitt for å tro at de har vært stille i bakgrunnen av motesmykker, og at de nå dukker opp og gjør en visuell innvirkning, fordi det virkelig er på tide å ha dem . fremtredende definitivt.

Hvis Vivienne Westwood har holdt fast ved ideen og snudd ting, vet du at ved å produsere noen fantastiske design, vil alt du ser være fantastisk. Så hva er så spesielt med disse ringene? Poenget er at de er veldig forskjellige fra alt du virkelig kan forestille deg.

De er vanligvis laget av tinn eller sterlingsølv, som er grunnen til at de kan være svært intrikate i design (tilsynelatende svært holdbare metaller). Dette betyr at det bare er et ganske imponerende sluttresultat, med 2 eller 3 deler kombinert for å gjøre det veldig naturlig og enkelt å gå med finger- og håndbevegelser.

Ikke bare for antrekket ditt, men for å gi det et enormt løft til dagen, ta en titt på disse dramatiske dekorative elementene med hele fingeren. Jeg kan garantere at det å bære en rustningsring vil være en av de mest omtalte på kontoret eller college, eller hva du er involvert i, ikke noe problem. Gjør deg klar til å svare på mange spørsmål og dele funnene dine vel vitende om at du har startet noe fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *