En kort studie av Tag Heuer og Michele klokker

Av | november 10, 2021

Michele-klokkene har sin opprinnelse i Belgia i 1940 og er populært kjent for sine unike design og stil. Opprinnelig kom konseptet med å lage klokker fra dette merket fra den berømte urmakeren Maurice Barouh. Senere, sammen med sin sønn, Jack Barouh, klarte Maurice å skape mer uovertruffen design. «MW-kolleksjonen» for kvinner var den som fikk mest popularitet på mange år, og kjøpet av CSX Diamond ble gal i løpet av de dagene.

Da virksomheten ble populær i markedet, ble tredje generasjon Barouh, Jeremy og Michele med i Jacks selskap i henholdsvis 2000 og 2002. Med deres felles innsats skapte selskapet oppsikt i hele urmakerbransjen. Selskapet begynte å designe unike klokker som CSX-Diamond-kronografene, som rett og slett gjorde folk gale. Et kjent amerikansk magasin kalte Time Michele «en stjerne på klokkemarkedet» for hennes bidrag til urmakerindustrien.

Michele fokuserer alltid på produksjon av klokker som opprettholder tusenårig tradisjonell design og kvalitet. Dette er ikke å si at hver og en av brikkene ser like ut. Hvert stykke har en ekstraordinær form, et moderne design og en slående farge. De rike urskivene og de luksuriøse lærremmene gjør at klokkene ser mer unike ut.

I likhet med Micheles armbånd har også Tag Heuer-klokker en lang historie. Edouard Heuer er grunnleggeren av merket. Det er kjent for å produsere sportskronografer og klokker. Han har skapt en avantgarde-kolleksjon siden 1860. Den første etableringen av selskapet er ‘oscillerende pinion’ i 1887, som fortsatt brukes av store urmakere til produksjon av mekaniske kronografer. Heuer skaffet seg en opphavsrett for «Time of Trip». Dette var den første kronografen til dashbordet designet for bruk i fly og biler. I 1914 presenterte han den første håndleddskronografen. «Autavia» var den neste styretimeren som ble introdusert i 1933 for luftfarts- og bilsektoren. Han fortsatte å produsere kronografer for piloter fra det tyske luftvåpenet fra 1935 til begynnelsen av 1940-tallet. Så, på slutten av 1950-tallet, dukket den nye serien med dashbord-tidtakere opp. Spesielt bør også nevnes kronografene designet mellom 1970- og 1980-tallet. Den nåværende Tag Heuer-klokkelinjen inkluderer imidlertid Aquaracer, Formel 1 og Grand Carrera.

Det er mange nettbutikker som tilbyr Tag Heuer og Michele klokker. Når du kjøper dem må du være veldig forsiktig da det er mange butikker som selger falske klokker som originaler til kundene sine. Derfor vil det alltid være en god idé å kjøpe fra en ekte nettdistributør av merkevarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *