En anmeldelse av Oris TT2 Williams F1 Day Date Watch

Av | oktober 20, 2021

Oris er kjent for å lage utmerket designede og produserte armbåndsur til lavere priser enn konkurrentene. TT2 Williams F1 Day Date -klokken er intet unntak. Den ble designet for å feire sponsingen som Oris ga Williams BMW F1 racerteam. De skarpe linjene på Oris Williams F1 -klokken gjenspeiler virkelig ånden til en teknisk ledende sport.

Oris TT2 Williams F1 Day Date -klokken inneholder mange funksjoner du kan forvente av en Oris -klokke; et solid rustfritt stål etui og armbånd, safirkrystall og ETA 2836-2 urverk. Det som er spesielt tiltalende er det lyse blå materialet som brukes i sfæren, flere detaljer senere.

Saken

Etuiet er 40,5 mm i diameter og er bygget med en tredelt design, noe som gjør det ganske uvanlig ettersom de fleste urmakere forlater denne konstruksjonsmetoden: jo færre brikker, færre feilpunkter. Passformen er upåklagelig og de tre separate delene har en polert / børstet / polert finish som gir en veldig fin kontrast. Boksen er vippet bak i posisjon 3 og 9, og gir dermed en veldig behagelig passform. Baksiden av displayet er en veldig fin funksjon. Jeg liker å kunne se det interne arbeidet til et armbåndsur. I motsetning til de fleste sportsklokker, er ryggen festet med 4 skruer i stedet for den vanlige husskruen; bruk av skruer gir et sporty og motstandsdyktig utseende til Oris Williams -klokken. Til slutt er fasen kvadrert, noe som får skrotten til å se større ut, og det ser ut til å skille seg mer fra skrotten.

Skiven.

Sfæren ser ut til å være konstruert av blå karbonfiber, men det er det ikke. Faktisk er effekten oppnådd ved å skrive ut et blått mønster på basens sorte sfære. Det hadde vært bedre hvis Oris hadde brukt blå karbonfiber, men hvis det ikke ser veldig nært ut, kan det egentlig ikke differensieres. Den ytre skiven er svart og utfyller den blå skiven. Dag og dato -funksjonen er veldig hyggelig, det samme er timen og minuttene i rustfritt stål som har vært nedsenket i et knallblått materiale halvveis i lengden, noe som er uvanlig ettersom de fleste av de lysende hendene på andre klokker vanligvis kjører i lengden på hånden. . Det blå lysende materialet brukes også i hver av timemarkørene; de arabiske tallene 3, 9 og 12 er også av et knallblått materiale.

Kronen

Den store signerte kronen passer perfekt til klokkens stil; den store størrelsen og strippingen, noe som letter viklingen. Imidlertid inkluderer den ikke den ekstra sikkerheten til en skruekrone.

Armbåndet

Oris er kjent for å lage noen av de sterkeste og mest pålitelige armbåndene. Armbåndet til Oris TT2 Williams F1 Day Date -klokke er intet unntak. Den er konstruert i solid rustfritt stål, med pressede justeringspinner for flyttbare lenker. Armbåndet er litt senket fra svingboksen til den tredje lenken; igjen, dette er litt uvanlig for en sportsklokke, men det ser riktig ut på den aktuelle klokken. Lukkingen er en enkelt knapp som åpnes og lukkes jevnt og forblir sterk og inkluderer Oris -logoen som forventet.

Mange minneklokker eller sponsede klokker er laget for å lade et eller annet produkt med byggekvalitet og estetikk på klokken som opptar baksetet. Ikke så med Oris TT2 Williams F1 Day Date armbåndsur. Prisen er rimelig for mange forbrukere, og hvis den ikke overgår mange av de dyrere rivalene, er stilen og kvaliteten på spillene gode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *