Du tror du gjemmer tungen din, men kan folk se den når du snakker den?

Av | oktober 14, 2021

Det som begynte som en religiøs praksis i aztekiske og mayakulturer, blir språkringer stadig mer populære over hele verden. Selv om flere tunge ringer og tunge piercinger er tilgjengelige, er tradisjonell vektstangpiercing fortsatt den mest populære.

Forborede tenåringer og voksne spør ofte om høyttaleren vil se denne ringen på høyttaleren, vil det forårsake mye betennelse, og vil de få et problem mens de spiser etter å ha gjort denne piercing. For å svare på disse spørsmålene, søker mange på nettet og for å gjøre det mer praktisk, har jeg samlet generelle svar i denne artikkelen.

Folk spør også ofte om tungepiercingprosessen vil være spesielt smertefull, og et veldig vanlig spørsmål er «Hvor mye vil det gjøre å gjøre hull i tungen min?» Det er vanskelig å svare på, med noen som sier at de ikke har gjort så vondt som øredobber, og andre sier at det er den mest alvorlige piercing tilgjengelig. Hver person har en smerteterskel, så husk dette: Hvis det var helt uutholdelig, ville det ikke være mange som stakk tunga.

Hvor ille vil tungen min hovne opp? Vil folk se tungen min når jeg snakker ringene?

Umiddelbart etter punkteringen er det sannsynligvis mye hevelse, og dette er den vanskeligste tiden å skjule tungringen. Det er kanskje ikke umulig å snakke, men på grunn av betennelse kan du få problemer med å uttale ord og lyder. Prøv dette ved å spise eller absorbere is i lang tid til tungen din gjør vondt, og prøv å snakke. Det er ikke det samme, men i det minste kan det gi deg det du kan forvente.

Uansett hvor tungen din er gjennomboret, bør piercer bruke steriliserte titan eller rustfrie tunge ringer. Dessverre er disse ikke lyse eller tungefarget, noe som gjør det vanskelig å skjule. Så snart piercing er helt helbredet, kan du erstatte den med en mindre merkbar. Tungeringene har forskjellige lengder. Brukere har rapportert at det er lettere å skjule en kortere stang, men husk at tannleger også sier at denne typen emalje vil forårsake mer skade fordi den lett beholdes mellom tennene.

En annen måte å skjule tunge ringer på er å trekke piercing tilbake på tungen så mye som mulig. Dette er ikke alltid den beste teknikken ettersom plasseringen av ringen avhenger av plasseringen av venene på tungen. En annen grunn til å gå til en kvalifisert og profesjonell piercer er at han eller hun vil vite (medisinsk) hvor tungringen kan gå.

Mange antyder at nybore tenåringer og voksne prøver å holde munnen så ofte som mulig og prøve å snakke rolig, slik at de ikke trenger å åpne munnen så mye.

Kan jeg spise ofte etter at jeg traff tungen?

Ikke rart her, det du må være forsiktig med er betennelse. Selv om det er lite smerte på punkteringsstedet, kan hevelse i tungenes størrelse gjøre det vanskelig å spise fast mat. Profesjonelle anbefaler suppe og myk mat med eplesaus eller potetmos. I tillegg er det alltid mulighet for iskrem. Betennelsen begynner å avta i løpet av få dager, og tungen din bør gå tilbake til det normale innen omtrent en uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *