Du må ha en diamantslipt forlovelsesring!

Av | oktober 13, 2021

Her er hvorfor …

Hvis forlovelsesringen med diamantsliping skulle være et barn på skolen, ville den vært den mest populære i klassen akkurat nå! Den ovale kjendisen har vokst eksponensielt det siste året. I det siste med annonser fra alle designerne virker det som om du ikke kan la være å drømme om Oval. Kvinner rundt om i verden, som håper at spørsmålet kommer snart, får ikke slike subtile råd til sine ektemenn og koner. Hvorfor den økende trenden? La oss lære om noen diamant -ting …

HISTORIE OM OVAL CUT DIAMOND

Hvordan komme inn i Jewellers Hall of Fame? En måte som fungerte for Lazare Kaplan var å finne på en diamant. Ferdigheten til å kutte diamanter ble overført fra generasjon til generasjon i familien hans. Faktisk var det onkelen Abraham Tolkowsky som presenterte Ideal Cut -diamanten, toppen av alle kutt. Kaplan fant ut hvordan man tok en grov diamant som ellers ble antatt å være verdiløs og var i stand til å eliminere feilene gjennom skjæringsteknikken og gjøre mange individuelle stykker til feilfrie. Mens han praktiserte dette, introduserte han den moderne versjonen av det vi kjenner som det unike Oval -snittet.

FORDELER MED OVAL CUT DIAMOND

Hva vil vi at de fleste av oss skal kjøpe? Slå mer for å få pengene våre … eller når det gjelder diamanter … mer blits for å få pengene våre, ikke sant?! Det ovale tilbyr det. En gjennomsnittlig 1 karat oval diamant har et gjennomsnittlig overflateareal på 10% større enn en gjennomsnittlig 1 karat rund diamant. I bransjen er dette kjent som «utbredt». Som standard ser det ut til at ovaler er større enn katter med samme vekt.

En annen flott ting med diamanter er prisen. Du kan få en stor fordel som ser større ut enn en rund diamant mens du betaler mindre enn en sammenlignbar karatvekt. Hvem ville ikke like det?

For en kvinne med kortere fingre gir en oval diamantforlovelsesring en elegant visuell illusjon slik at fingrene kan strekkes. Veldig fin fordel når de nærmeste bildene av ringen kunngjør forlovelsen din!

STIL FORDELER

Hvis du ikke er alene med tekoppen din eller hvis du tenker på konseptet «mer flash for å få pengene dine» jeg nevnte tidligere, bør du vurdere dette: halo! Det er ikke lenger bare for engler! Ovalene ser flotte ut med en glorie. Tenk igjen på den ovale safiren til prinsesse Di, med den fantastiske glorien som opphøyer hennes herlighet. Haloer kan se ut som din sentrale diamant, i gjennomsnitt omtrent en halv karat. Ja takk!

Du bør definitivt lage din egen ovale snitt forlovelsesring for å sette denne vakre skapelsen på fingeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *