Du har en intens svømmetur med Omega Seamaster-klokker

Av | november 20, 2021

Med mange bragder for kattungen din, er Omega Seamaster-klokker de som gir deg rett tid selv under vann. Med serier som Aqua Terra, Planet Ocean, Diver 300M, Bullhead og andre inne, kan brukere nyte en avslappende opplevelse ved å omfavne en av dem.

Du kan føle at klokker kanskje ikke fungerer som de skal, men Seamaster armbåndsur er pålitelige i sin rolle. De er like i og ut av vannet. Derfor er det ingen tvil om dens effektive timing.

  • Vil du utforske undervannsmysteriene? Den subtile og nøyaktige Omega Seamaster Planet Ocean Co-Axial 42MM 232.90.42.21.03.001 er en titanklokke. Denne kvartsklokken minner deg om den strålende maritime arven, og er en sertifisert stoppeklokke som har gjennomgått flere strenge tester som gjør den til en utmerket dykkerklokke.

Den slanke designen til denne modellen med den trendy blå urskiven gjør den til en nydelig en som kan øke lidenskapen din. Et datovindu klokken 3 lar deg se den oppdaterte datoen for en måned.

Hennes skinnende hender, samt tidsmarkører, skaper en deilig appell mens de tikker. Sammen med skruekronen på høyre side av boksen er det også en heliumeksosventil øverst til venstre som holder modellen lett under vann. Dens imponerende vannmotstandskapasitet på 600 meter lar deg være sikker på vannets dybde.

  • Aqua Terra-klokker er ikke bare nøyaktige under vann, men er også kjente for sine spektakulære design med lyse utsmykninger som gjør det til en komplett pakke. Underholdende delikatessen til kvinner, ser denne vakre diamantklokken ut til å være perfekt med sin gode lesbarhet av tid når den ses gjennom skiven.

Rose gull er en vakker farge som har blitt brukt til å pryde hendene og brystet. Denne 34 mm Co-Axial klokken tar automatisk opp belastningen av brukerens naturlige håndleddsbevegelse.

Renhet har blitt herlig uttrykt med skinnet laget av et snøhvitt bånd som en blomstrende dame også liker. Denne sjarmerende tidtakeren er hennes perfekte venn uansett hvor hun går.

  • Svømming er en eventyrsport som trenger stor utholdenhet og god tidsstyring. En klokke kan være en passende følgesvenn for deg når du dykker i vannet. Omega Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer 45.5MM klokken er en av de ikoniske dykkerklokkene introdusert av den sveitsiske luksusurmakeren.

Med kronograf, dato, små sekunder, helium eksosventil og denne antimagnetiske delen er klar for undervannsreisen. Så gjør deg klar for ditt vannfylte oppdrag med dette raske stykket.

  • Prisen på Omega-klokker i India starter rundt Rs. 1 00 000 som ikke er veldig uberettiget. Kvaliteten deres taler for seg selv. Ikke bare angir de klokkeslettet, de tilbyr deg også andre fasiliteter, for eksempel å sjekke tiden i andre regioner. Omega Seamaster 231.20.39.21.51.003 med sin klassiske design kan være din dykkefølge.

Presentert i en stål- og rødgullkasse med en diameter på 38,5 mm, er denne fantastiske klokken et geni av tidsnøyaktighet. Massene av diamanter gravert langs kulen gjør modellen elegant og også verdig. Minuttviseren med pilspissen markerer forskjellen under dykket.

  • Kommer fra Seamaster 300-serien, er titan-Sedna 233.60.41.21.03.001 gullklokke en livslang ressurs for en profesjonell dykker. Denne sveitsiske urmakeren minner oss om den rike maritime arven og har laget denne klokken med den største dyktighet og omhu for å tilby deg den beste dykkeopplevelsen.

Til høyre for esken er det påført en rosegull skruekrone som gir modellen en blomstrende appell og hjelper brukeren med å endre tiden. En uutholdelig faktor er tydelig av det elegante mønsteret til denne tidløse klokken.

Titanhylsteret gjør det til et slitesterkt og behagelig stykke som kan forbedre en svømmers jevne dykkeopplevelse.

Omega Seamaster klokker er aldri ute av drift som kan stoppes fra tidligere deler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *