Diesel Clocks: The Story of a Great Clock

Av | november 25, 2021

Dieselklokker er kjent overalt for å være ettertraktede smykker, og hvis du ønsker å få en, vil du ikke bli skuffet. Her er en rask oversikt over historien til denne berømte klokken for å gi deg en bedre ide om klokken du kjøper.

Opprinnelsen til selskapet

Diesels historie går tilbake til 1978 da Renzo Rosso grunnla selskapet i Italia. På det tidspunktet hadde ikke Diesel-klokker dukket opp og selskapet fokuserte på klær.

Til å begynne med forble Diesel et ganske lite og ukjent merke, i det minste på global skala. Det er vanskelig å forestille seg at det nå er et av de største motemerkene i verden, men i mer enn et tiår holdt det seg slik. Faktisk begynte Diesel-merket å få internasjonal anerkjennelse først på begynnelsen av 1990-tallet.

Markeds strategi

Selskapets internasjonale markedsføringsstrategi ble dannet i 1991, og det kan sies at dette var året da ting virkelig begynte å endre seg for selskapet og det begynte å bygge et rykte som Diesel-klokker nå er kjent over hele verden med.

Fem år senere åpnet Diesel sin første premium-butikk i New York på Lexington Avenue. Samtidig begynte Diesel å se mye høyere salg i USA, og selskapets merkevare begynte å ta fart over hele verden.

Fokuser på ungdomsbildet

Diesel har alltid fokusert på å målrette produktene sine mot et yngre og mer fasjonabelt publikum. Dette skjer også med Diesel-klokker, som følger kleslinjen og selges som livsstilsprodukter.

En av hovedpersonene som er ansvarlige for denne vellykkede strategien er Wilbert Das, som begynte i selskapet i 1988. Han oversjøiske alle kreative beslutninger, inkludert hans lisensierte samlinger bestående av Diesel smykker og klokker.

Fortsetter å innovere

Diesel har vist seg å være et innovativt og stilig merke, og Diesel klokker de er nå populære over hele verden for sin stil og kvalitet. Etter å ha bevist at det i to tiår er en sann innovatør, kan vi forvente at selskapet vil fortsette å lage klokkemodeller og andre stadig mer spennende plagg i mange år fremover.

Konklusjon

Nyt den historiske klokken din

Dieselklokker er flotte klokker, og når du kjøper din, får du en verdenskjent klokke. Nå som du vet litt mer om klokkens historie, kan du kjøpe din med selvtillit og vite at du får en virkelig historisk klokke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *