Den store pyramiden er en tidsmaskin

Av | november 13, 2021

Hvis jeg måtte bygge en tidsmaskin, ville den ha en veldig enkel design. Den ville ha en firkantet base med fire likebenede trekanter som vegger. Dens indre ville være fylt med et tett materiale med stor masse som granitt eller kalkstein. Til tross for vårt betingede Hollywood-inspirerte bilde av en tidsmaskin, ville tidsmaskinen min vært uten noen elektroniske enheter. Enkelt sagt, min tidsmaskin ville se ut som den store pyramiden i Egypt. Hvis vi tar et analytisk syn på ligningen min, ligningen for levetiden til Rainers tid, observerer vi at tid (T) er en faktor av avstand (D), masse (M) og invers av energi (E).

Rainers tidsmessige levetidsligning

T = √D2x M x 1 / E

Det er klart at vi kan reise fremover i tid ved å reise i et veldig raskt romskip (D augmented). Vår personlige klokke ville bremse opp nesten til å stoppe, mens de som bodde på jorden ville fortsette å marsjere. Vi kan også fryse kroppen vår til nesten absolutt null, og dermed redusere basalstoffskiftet betydelig (en nedgang i E). Det er åpenbart ikke den mest komfortable opplevelsen man kan tenke seg. Til slutt kunne vi bygge en enorm pyramideformet struktur med veldig høy masse (øk M). Det indre kammeret kan utstyres med et ventilasjonskammersystem for å gi tilgang til luft og mat. Høres kjent ut? De store pyramidene i Egypt samsvarer nøyaktig med denne beskrivelsen.

Hvis vi kunne teste tidsmaskinen vår ved å plassere en femåring på rommet hans, ville en utenforstående som ser inn i pyramidens indre kammer merke at barnet knapt eldes selv etter ti år. Imidlertid vil barnet som ser ut av pyramiden legge merke til at observatørene hans utenfor pyramiden ville eldes raskt foran øynene hans. Dessuten, hvis barnet hadde på seg et armbåndsur, ville tiden på klokken være betydelig bak tiden på utsiden av pyramiden når den dukket opp. Faktisk ville barnet ha reist til fremtiden. Tid er relativ og pyramiden har evnen til å endre tiden inne i forhold til utsiden på grunn av sin ekstremt store masse (M).

Et interessant moderne eksperiment ville innebære bruk av ekstremt nøyaktige atomklokker. Disse klokkene har evnen til å måle tid i tusenvis av millisekunder. Anta at vi synkroniserer tiden til to atomklokker på utsiden av den store pyramiden. En av atomklokkene ville bli plassert i det innerste kammeret i den store pyramiden, mens den andre atomklokken ville bli plassert utenfor pyramiden. Etter en måned eller så ville den registrerte tiden for atomuret gjenvunnet fra innsiden av den store pyramiden være merkbart bak tiden for atomuret på utsiden av den store pyramiden. Derfor fungerte pyramiden som en tidsmaskin, som bremset tiden inne i forhold til tiden utenfor pyramiden.

I tillegg kan et andre eksperiment involvere levetiden til mus som bor inne i den store pyramiden sammenlignet med de som bor utenfor pyramiden. Mus som lever inne i den store pyramiden er observert å overleve mus som lever utenfor pyramiden, ettersom vann og mat forblir lett tilgjengelig.

Selv om moderne fysikere har observert at tiden bremser ned nær store masser, har de uttalt, og jeg tror feilaktig, at dette fenomenet skyldes «gravitasjonsrødforskyvningen». Jeg hevder at store masser forvrenger rommet, noe som sekundært øker tidsvariabelen. I tillegg har den hurtige foroverbevegelsen (D) og energireduksjonen (E) også en økende effekt på tiden (T).

De store pyramidene er faktisk tidsmaskiner. Det gjenstår å se om pyramidene hadde evnen til å lansere tidsreisende hundrevis eller tusenvis av år inn i fremtiden. Imidlertid kan egyptiske faraoer ha brukt pyramidene for å forlenge levetiden deres, det vil si en kilde til ungdom. Kanskje pyramidene ble brukt til å vinne tid for de som ble diagnostisert med uhelbredelig kreft. Det er i alle fall ingen grunn til at lignende konstruksjoner ikke kunne brukes i dag til lignende formål.

Naturligvis, hvis vi reiste pyramider med større høyde og betydelig større masse, ville effektiviteten til tidsmaskinen vår forbedres betraktelig.

Dessverre ville prisen på vår tidspyramidemaskin nå trillioner. Hvis vi valgte å bygge en tidsmaskin på et budsjett, kunne vi faktisk prøve en annen tilnærming. Ved å grave under jorden kan vi dra nytte av jordens masse og dermed øke massevariabelen (M). For det andre, hvis vi var i et arktisk område av kloden, kunne vi også dra nytte av energireduksjonskomponenten (reduksjon E) i Rainers tidsmessige levetidsligning.

Derfor vil en tidsmaskin med et budsjett være et dypt kammer inne i jorden med potensial til å nå minusgrader.

Under andre verdenskrig fraktet tyske nazister mer enn 250 000 forskere og militære og personell til en region mellom 20 grader øst og 10 grader vest i dronning Mauds land i Antarktis. Nazistene kalte denne antarktiske regionen Neuschwabenland.

Var det det første forsøket fra moderne Neuschwabenland-menneske på å bygge en tidsmaskin? Kanskje ved nærmere ettertanke, eksisterer det allerede en tidsmaskin i Antarktis?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *