De "Høyre Bling -ring" – Det siste nye tillegget for enslige eksperter ….

Av | oktober 14, 2021

Da mitt første bryllup forsvant i glemmeboken, ble forlovelsesringen som ble slitt med så stor glede og kjærlighet, forvist når det gjelder smykkene mine.

Noen år senere, eldre og mye klokere, gjenopplivet jeg ringen og reetablerte den med en merkelig venn for å gjenspeile uavhengigheten og stilen jeg hadde funnet. Men i disse dager var det en smertefull påminnelse om å se disse diamantene på min høyre hånd om fiaskoen jeg hadde i bryllupet.

Nå virker det som om jeg var foran tiden min.

Den riktige blingringen er nå det siste statussymbolet for kvinner som føler at de ikke har noe å bevise.

Kvinner tjener mer, gifter seg senere og har mer disponibel inntekt enn noen gang før, noe som gir god plass til litt selvforkjenning. Og det sier seg selv at det nyeste statussymbolet bør inneholde det viktigste statussymbolet, diamanter.

Faktisk har trenden blitt en stor kraft, gitt sin egen (om enn dårlige) terminologi – «ens egen kjøper».

Ifølge Greg Distefano J. Walter Thompson, en talsmann for Diamond Information Center, «Bilkjøpsmarkedet er nå en virksomhet på 3,75 milliarder dollar i USA. Ringer er den største typen av dette markedet. De tar to av fem stykker smykker de kjøper. «

Ivrig etter å ta affære, har DeBeers, verdens største diamantprodusent, laget en serie annonser for å få hjerter og lommebøker til denne enorme forbrukerdemografien fremover.

«Din venstre hånd er ditt hjerte. Din høyre hånd er stemmen din,» sa han i de siste trykte annonsene. «Jeg gjør venstre hånd,» sier han.

Med et marked på mer enn 43 millioner ugifte kvinner i USA, opprettet Ruta Fox, en tidligere annonseforfatter, «Ah Ring» i desember 2000. «Siden jeg var singel, kalte jeg den The Ah Ring og bestemte meg for» Ah. «Det ville symbolisere å være tilgjengelig, A og H lykkelige.» Sier Ruta.

Ah Ring var en umiddelbar hit, og tjente en million dollar i det første året og dukket opp i Oprah Winfreys «O» -magasin.

En gruppe som ikke har ignorert de siste bekymringene for selvforkjenning, kjendiser har hoppet inn og tatt diamanter til et nytt trendnivå. På årets Oscar -utdeling gikk 5000 karat diamanter på den røde løperen. Demonstrere rumlen av diamanter som Fred Leighton og Harry Winston som designet smykker for å designe smykker, kjendiser Renee Zellweger, Cameron Diaz og Halle Berry lyste lysere enn dystopiske lys.

Så hva er de mest solgte trendene innen blingringer til høyre?

Mondera.com, en av de viktigste gullsmedene i serien, antyder at fargede diamanter er det mest populære valget, med de største selgerne sammen med diamanter som er rosa, kanarigul og blå. Gjenopplivningen av brune diamanter, omdøpt og nå markedsført som conjas og champagnediamanter, selger også godt.

Moderne innstillinger, for eksempel et elegant sett og pavé, er populære blant singler som ønsker å unngå utseendet til en klassisk rund diamant. Og for de som ønsker å få den ferske sofistikasjonen til Audrey Hepburn, er den nylig utgitte Lucida -innstillingen av Tiffany en blingring -eleganse.

For de singlene som må forlate en tre måneders leieavtale for å få en diamant, er det mange flotte alternativer.

For all bling uten frills utføres cubic zirconia så nøyaktig i disse dager at vanligvis bare gullsmedforstørrelsesglass kan oppdage det. Fra sublim til sint, tilgjengeligheten av cubic zirconia kan være en annen ring som matcher antrekket ditt og humøret ditt.

«Diamanter kan være jentas beste venn» XXI. Etter å ha blitt et nylig gjenopplivet mantra for århundrets moderne kvinne, men hvis du fremdeles trenger en unnskyldning for å gå ut på gata og blende deg ut, liker jeg å huske L’Oreal’s maxim – «Fordi jeg fortjener det!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *