Belønn deg selv for å gå ned i vekt med en magering

Av | oktober 20, 2021

Å gå ned i vekt er hardt arbeid og fører til en større fornektelse enn de fleste av oss liker. Hvis du bestemmer deg for å gå ned i kilo, virker det på slutten av innsatsen som en belønning venter på deg. Det vil være lettere å komme over disse dagene når du foretrekker å ta inn en deilig godbit. Mageringen er en fin måte å vise frem det harde arbeidet ditt og bli kvitt kiloene du har gjort (og ikke-mat).

Å gå ned i vekt er mye vanskeligere enn å legge på seg. Å miste 20 pund ser ut til å kreve mye mer «nei» for å sulte enn «ja». Det er derfor det er så viktig å ha en belønning eller insentiv for å opprettholde kostholdet ditt. Du trenger noe å håndtere dampende fisk og grønnsaker for hele uken på mandag. Det slutter aldri å overraske meg hvor mange kalorier som legges til når du får i deg 1500 eller mer om dagen. Enten du velger en magering eller en tur til Paris, kan du følge de forhåndsbestemte slagene på ryggen i riktig retning.

Her er tre raske tips for å hjelpe deg med å oppnå vekttapsmålet ditt:

1. Skriv ned alt du spiser. Det er veldig viktig å være i kontakt med hva som går inn i munnen og hvor mange kalorier den inneholder. Jeg fikk et nummer jeg ikke hadde sett på skalaen på lenge i fjor sommer. Jeg ventet et skjoldbruskkjertelproblem, men etter noen dager i matdagboken min var det ganske tydelig at jeg spiste for mye.

2. Flytt. Planlegg en treningsrutine eller et vanlig program og fortsett deretter å bevege deg gjennom dagen. Hver liten bit er verdt det, og hoppet i stoffskiftet vil begynne å brenne flere kalorier. Husk måten å lage flate magemuskler på (ikke glem dem mage ringer ) er ikke en overdose av crunches. Han trener alle deler av kroppen din så vel som magen din.

3. Planlegg belønningen din. Dette er gøy. Hva vil du gjøre på egen hånd når du når målet ditt? Blir det en magering eller en tatovering? Eller et nytt antrekk (eller to)? Uansett, hold belønningen foran deg slik at du aldri mister det du jobber med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *