Balfour militærring tilbyr kvalitet og håndverk

Av | november 13, 2021

Militærringer er en fin måte å vise frem din militærtjenestestolthet. Noen sivile vil bære militærringen til en kjær som er tapt i en krig. Ringene er tilgjengelige for alle grener av USAs væpnede styrker, inkludert Navy, Navy, Marines, Air Force og Coast Guard. En av de mest populære merkene er de som er laget av Balfour.

Lloyd Garfield Balfour grunnla sitt eget smykkeselskap i 1913 med mål om å tilby studenter et unikt brorskap og brorskap. Under andre verdenskrig ble han imidlertid bedt om å lage et militært emblem for Forsvaret. Dette førte til Balfours forespørsler om militærringer, og selskapet svarte fornøyd. I dag er Balfour militærringer kjent i Forsvaret som noen av de beste ringene som finnes. Forbløffende stiler med vakre materialer og den beste oppmerksomheten på detaljer Balfour militærringer er den perfekte muligheten til å vise din stolthet over militærtjenesten eller militærtjenesten til en du er glad i.

Det finnes tre typer Balfour militærringer. Den første er ringen til menns frihet. Det er en tradisjonell stil med en oval stein. Den andre er Men’s Independence-ringen. Det er en stilig stil med en firkantet stein. Den tredje er Ladies ‘Freedom-ringen. Den har samme tradisjonelle stil som Men’s Freedom-ringen, men har en rund stein. Disse ringene er tilgjengelige i en rekke alternativer for å passe ditt budsjett og din livsstil. Du kan velge mellom en rekke materialer, inkludert gul eller hvit, inkludert 10 eller 14 karat gull, celestrium eller goldtone celestrium. De to sistnevnte er et flott alternativ for de med lavt budsjett og de som trenger en slitesterk ring som tåler daglig slitasje.

Det er 14 steinfarger å velge mellom, samt en rekke former. Sidene på ringen kan designes med mer enn hundre alternativer for å lage merker, slagord eller datoer. Hver ring er laget med stor presisjon med svært presise design. Datoen, navnet eller meldingen kan også være gravert på innsiden av ringen.

Balfour har laget klasseringer i nesten hundre år. Denne erfaringen og håndverket brukes til å lage militærringer som virkelig symboliserer din tjeneste, offer og engasjement. Balfour har en av de beste garantiene som er tilgjengelige i dag. Hvis ringen din er skadet, kan du returnere den til selskapet, og de vil gjøre alt de kan for å returnere den til sin opprinnelige prakt. Men hvis ringen ikke kan fikses, vil Balfour bruke ringen til å gjenskape en annen. Dette alternativet er bare $75 i dag. Det er en fryd å vite at selskapet står bak design og håndverk.

Til slutt, hvis du leter etter en high-end militærring, trenger du ikke lete lenger enn til Balfour. Med nesten hundre år med fornøyde kunder, er dette selskapet klar til å designe en ring som vil bli et vitne til din militærtjeneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *