Atlantis ring

Av | oktober 16, 2021

Atlantis er en mystisk og fantastisk ring av euforiske bølger som beskytter brukeren mot onde krefter, negativ trolldom og atmosfærer. Det fremmer lykke og forbedrer intuitiv ferdighet. Designet består av et rektangel, likesidet trekanter, Golden Mean og firkanter. Disse symbolene representerer lys, bevegelse, «treenigheten», fortiden, nåtiden og fremtiden, Sirius -forbindelsen, orden og enhet, livets flamme og mye mer.

Det har vært kjent at former og symboler resonerer og skaper spesifikke vibrasjonsfrekvenser. Utformingen av denne ringen fungerer som et spyd for ytre krefter og som et skjold for brukeren mot disse motsatte kreftene.

Kjennetegn

Egenskapene til ringen er eksepsjonelle og kan deles inn i de tre neste domenene.

· Helbredelse: Denne ringens helbredende evne lindrer smerter. For å forbedre effektene må du først kjenne den symbolske forbindelsen mellom hver finger og det relaterte organet og dets funksjoner. For eksempel indikerer den tredje fingeren urin- og reproduksjonssystemet.

· Beskyttelse: Ringen beskytter deg mot trolldom og farer.

· Intuisjon: Personen som bærer ringen lider av telepati og metafysisk overføring.

Hvordan virker det?

De to ensartede trekanter, de seks pyramidene, de tre stolpene, de to hullene som er pakket inn i denne ringen, har spesifikke funksjoner.

Pyramidene skyver, akkumulerer, mottar og leverer kosmisk energi gjennom elektromagnetiske vibrasjoner, trekanter blander de seks pyramidene, og pyramidene kondenserer den akkumulerte kosmiske energien og danner et nettverk som sirkulerer på begge sider av trekanten.

De ensartede trekanter i pyramidene renser energiene og gjør dem positive til hjørnene fra toppunktshullene.

Fordeler:

Vanligvis skal denne ringen beskytte brukeren mot ulykker, skader og ulykker. I tillegg påvirker denne ringen også andre på en positiv måte, fremmer lykke og helse, og skaper en positiv aura.

Atlantis -ringen, med sine egne egenskaper og egenskaper, har skåret ut en egen nisje innen ringer og smykker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *