Armbåndsur for menn: få den perfekte gaven

Av | oktober 14, 2021

Av de få tingene menn besetter, er klokker en av dem. Det er tilbehøret de virkelig viser frem. Derfor er de villige til å bruke et hvilket som helst beløp på et kvalitetskjøp. En god timer er et ideelt gavealternativ for en mann. Imidlertid er det mange faktorer du må huske på når du kjøper herreur.

Hvordan er din livsstil?

Armbåndsuret du velger skal fungere godt med din livsstil. Menn som håndterer tungt utstyr trenger en klokke som støtter slitasje på arbeidet sitt. Armbåndsur for menn er blant de tøffeste. Stropper i rustfritt stål holder også lenger. Sportsfans vil foretrekke en klokke med tilleggsfunksjoner som avstandsmåling, digitale skjermer, pulsmålere, vannbestandige funksjoner og mer.

Mange menn foretrekker å ha separate klokker å jobbe og leke med; en metallisk finish for daglig bruk og en elegant versjon av lærrem til formelle anledninger.

Ansiktsstørrelse

Urskiven til de fleste herreurene er større enn dameurene. Størrelsen skal være proporsjonal med størrelsen på håndleddet. Standard størrelser ser veldig feminine ut. Derfor bør du velge større. En 34-40 mm skive fungerer for menn med tynne håndledd, mens større 46 mm er designet for solide håndledd. Tykkelsen på sfæren bestemmer også dens utseende.

Kvarts eller automatisk

Det er to mekanismer som driver en klokke: kvarts og automatisk. Den første bruker et kvartsglass for å regulere oscillatoren og drives av et batteri. Et armbåndsur med kvartsbevegelser trenger ikke manuell svingning. Den andre er den automatiske måleren. Bevegelsen til brukerens håndledd brytes rundt urets hovedfjær og aktiverer den. Kvarts klokker er mer nøyaktige enn automatiske klokker. Det er også mekaniske klokker, og du må vikle pendelen manuelt.

Analog eller digital

Digitale klokker har LCD- og LED -ringer; vis tiden i numerisk format. Herre analoge armbåndsur er dine tradisjonelle klokker. De har timene og minuttene og med markører i romertall og tall.

Farger

Svart, brunt og brunt er de mest passende fargene for menn. Klokkene i sølv, gull og platina ser maskuline ut, men er bare mer elegante. De passer godt med kjoleskjorter og shorts. Lyse farger som rød, blå og rosa liker ikke menn.

Lagt til funksjoner

Det er andre funksjoner du kan se etter. De inkluderer:

• Stoppeklokker

• Integrert GPS

• Rundteller

• Pulsmåler

• Kalender

• Temperaturopptakere

• Reporter fra høyde og tidevannssyklus

Pris

Pris er også en avgjørende faktor i ditt valg av herreur. Merke, materiale og design påvirker prisen. Kvarts klokker er billigere enn automatiske modeller. Vintage klokker koster også mer.

I tillegg til å ta hensyn til alle disse aspektene, må du være spesielt oppmerksom på hvor du kjøper armbåndsuret. Markedet er fullt av falske klokker; etterligninger av avanserte merker. Kjøp derfor kun fra en anerkjent selger.

Fremfor alt, kjøp en funksjonell og attraktiv klokke som du komfortabelt har råd til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *