Anmeldelse av Casio Pathfinder-klokken – PAW2000-1CR

Av | november 1, 2021

Casio Pathfinder PAW2000-1CR Atomic Clock er et toppmoderne multifunksjonelt, digitalt displayinstrument produsert av Casio-selskapet. Den er ideell for alle sporter og utendørsaktiviteter. Boksen er grå i fargen og er laget av polymerharpiks med bakside i rustfritt stål. Båndet er også laget av polymerharpiks og har en spennelås. Den er veldig slitesterk og støtbestandig. Dekselet og stroppmaterialet er slitesterkt og vil vare i årevis med minimale tegn på slitasje.

Den har en stasjonær ramme i rustfritt stål. Casio Pathfinder PAW2000 har mange teknologisk avanserte funksjoner og utviklet for å være en informativ enhet for håndleddet. Den har en herdet, anti-reflekterende og herdet mineralkrystall som er motstandsdyktig mot brudd. Reduserer gjenskinn og forbedrer den digitale skjermens synlighet.

Skivesiden på Pathfinder Casio PAW2000-1CR klokken har en digital dupleksskjerm med bakgrunnsbelysning og bakgrunnsbelysningsfunksjoner. Den viser tiden i 12 og 24 timers formater og viser også høydemåler, barometrisk, temperatur og kompassavlesninger. En helningssensor slår automatisk på bakgrunnsbelysningen når klokken vipper mot kroppen. Drevet av en bevegelse av japansk kvarts og solenergi, trenger dette armbåndsuret aldri batteri. Det er miljøvennlig.

Atompresisjon

Denne Casio Pathfinder-klokken bruker seks flerbåndsfrekvenser i sin integrerte radiosendermottaker som automatisk synkroniserer med atomklokker i forskjellige byer rundt om i verden. Tiden kalibreres opptil seks ganger om dagen i automottaksmodus, noe som gjør den til en svært nøyaktig klokke. Den har også et manuelt mottakssignal som, med et trykk på en knapp, synkroniserer tiden med nærmeste atomklokke.

Solenergi

Casio Pathfinder PAW2000-1CR kjører på solenergi med trippelsensorer. Den oppnår full ladning med minimal eksponering for direkte sollys og vil opprettholde ladningen i det gjennomsnittlige lyset i rommet. Den har en standby-indikator og går automatisk over til strømsparingsmodus som slår av LCD-skjermen etter en time i totalt mørke. Ved å trykke på en knapp aktiveres LCD-skjermen igjen. Batteriet vil vare opptil 150 dager i strømsparingsmodus uten eksponering for lys.

Kronograffunksjoner

PAW2000-1CR kronograffunksjoner inkluderer en nedtellingstidtaker med progressiv lyd, en stoppeklokke, mellomtid, medgått tid, fem daglige alarmer og tidtakere for 1. og 2. plass. Den viser også data om soloppgang og solnedgang, høyde, barometertrykk, temperatur og har et digitalt kompass. Denne klokken er ideell for utendørs bruk i nesten alle forhold.

Vann- og støtmotstand

Polymerharpiksboksen, som måler 50,2 mm bred og 11,3 mm dyp, veier 11,2 gram og den matchende stroppen gir stor slagfasthet. PAW2000-1CR er vanntett opptil 100 meter dyp, noe som gjør den egnet for dusjing, snorkling og andre rekreasjonssvømmeaktiviteter.

Evig kalender

Når datoen er satt, krever ikke Citizen Pathfinder PAW2000-1CR noen ekstra justeringer. Den har korte måneder og skuddår.

Innvendinger Ingen anmeldelse av Casio Pathfinder ville være komplett uten å diskutere noen av innvendingene som ble reist av klokkeeiere. Noen mennesker har indikert at polymerharpiksbåndet er ubehagelig. Imidlertid, etter en kort periode med inkorporering, blir den mer fleksibel og eliminerer denne bekymringen. Noen andre har kommentert at høydemåleren ikke alltid er riktig. Manuell tilbakestilling av høydemåleren vil rette opp denne situasjonen,

fordeler

  • Atompresisjon
  • Den fungerer med solenergi: den trenger aldri et batteri
  • Digital opplyst skjerm
  • Flere kronograffunksjoner
  • Herdet mineralkrystall og motstandsdyktig mot brudd
  • Vanntett opptil 100 meter dyp
  • Motstandsdyktig
  • Evig kalender

Konklusjon

Denne Casio Pathfinder-klokken har et slankt design, digital skjerm med bakgrunnsbelysning og bakgrunnsbelysning og flere kronograffunksjoner. Bevegelsen av japansk kvarts og de automatiske kalibreringene av atomklokken gjør denne klokken til en veldig pålitelig og nøyaktig klokke. Drevet av solenergi med trippelsensorer for å fange opp alle typer lys, trenger den aldri vikling eller batteri. Herdet mineralkrystall er motstandsdyktig mot brudd og polymerharpikshylsteret og stroppen gjør den veldig slitesterk. Det er et utmerket armbåndsur for de som liker utendørsaktiviteter.

© J. Michael Wright

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *