6 ting du trenger å vite for å kjøpe den perfekte forlovelsesringen til jenta din

Av | januar 15, 2022

Så du har bestemt deg for å komme med en forlovelsesoverraskelse til din fremtidige brud. Du har organisert alt fra arrangementet til det uventede arrangementet. Imidlertid er du fortsatt i en tilstand av uorden med én ting: en perfekt forlovelsesring! Du vet ikke hvordan du gjør det, fordi et feil valg kan ødelegge hele showet for oss begge. I tillegg blir du kvitt rot du ikke trenger.

Hver gang du besøker for å hente en ring i en smykkebutikk; du er forvirret og kommer alltid tilbake uten noe valg. Ikke bekymre deg; Denne artikkelen vil lede deg gjennom tingene du trenger å vite for å velge den perfekte forlovelsesringen til kjæresten din, «Hvordan vet du at jeg vil like den? Den er så perfekt!»

Stilen hans

Hvis du vil overraske din fremtidige brud med den perfekte forlovelsesringen som hun virkelig vil elske, må du gjøre en foreløpig undersøkelse. Og hvordan gjør du det? – Spioner på stilen hans! Hva er hans smak i smykker? Bruker han flere platinasmykker enn gull? Appellerer det til vintagesmykker i motsetning til klassikerne? Følg med på smykkene hennes i noen uker, slik at du kan måle stilen hennes. Dette hjelper deg å velge riktig forlovelsesring.

Skjema

Før du begynner å tenke på 4Cs (letthet, farge, snitt og karat), må du vite hva slags form kjæresten din vil ha. «Shape» er ikke det samme som «cut»; formen viser den sanne geometrien til steinen, mens «cut» brukes i forhold til vinklene på fasettene til selve steinen.

Innstillinger

Innstillingen til enhver forlovelsesring er metallstrukturen som steinen er plassert på, og dette kan sette tonen for enhver ring. En typisk rund ringstein kommer i et moderne utseende med en blendende rammeinnstilling, som kan sees med forlovelsesringene i en anerkjent smykkebutikk på nett. Trikset for å velge de riktige forlovelsesringene er å få den riktige kombinasjonen av innstilling og form. Ta det med ro og du er halvveis hjemme.

Metall

Metallet som utgjør ringbåndet er veldig viktig når du skal velge forlovelsesring. Det velkjente merket er platina fordi det varer lenger og er veldig rent, men er kjæresten din en platinajente? Ikke gå platina fordi alle får platina, husk å studere stilen deres. Et annet alternativ er gull, i forskjellige farger (rosa, hvit, gul, etc.).

Steiner

Utvilsomt tar forlovelsesringsteiner en stor del av prisen på en ring og du vil selvfølgelig gjerne ha den vakreste du kan tenke deg til en god pris. Smykkebutikker på nett er det beste alternativet for dette, siden de har de vakreste steinene med sitt utvalg av forlovelsesringer til gode priser. Og når det gjelder pris, håper jeg du ikke trodde på den gamle myten om å bruke tremånederslønnen din for å få den perfekte forlovelsesringen. Det er mye galskap. Du bør få den perfekte ringen til din fremtidige brud uten å lage hull på bankkontoen din; jo flere grunner til å gå på nett.

Gravert belte

Til din overraskelse, hvordan ville du tilpasset ringen din med jentas navn eller noe hun vil ha? Dette gjør det minneverdig og din fremtidige brud vil aldri glemme den spesielle dagen.

Det var ikke så vanskelig, var det? Du må gjøre leksene dine veldig bra for jenta din, og du vil bli overrasket over hvor raskt du kan få den perfekte ringen til henne.

Lykke til med shopping!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *