5 populære forlovelsesringer

Av | oktober 17, 2021

I prosessen med å velge den perfekte forlovelsesringen er det viktig å finne et design som matcher antrekkets personlighet og livsstil. De bør også være en faktor å vurdere i daglige aktiviteter for å sikre at ringen tåler daglig slitasje. La oss se på noen av de mest populære alternativene:

Klassisk og elegant

En av de mest tradisjonelle stilene er den klassiske solo, som er veldig effektiv for å vise diamanten satt i midten. Enkelt diamantringer er vanligvis de mest populære. Det vil vanligvis være laget av metall som vanlig metall og gull. Til tross for sin tidløse stil, er det mulig å legge til ekstra innslag av stil, for eksempel en kurv med diamant eller en espalier. Bruk av peekaboo -diamanter eller andre aksentdiamanter kan også bidra til å gi et ekstra snev av glamour.

Elegant og blendende

De mest elegante ringene vil sannsynligvis ha pavé -settede diamanter i et band som er mye høyere enn en vanlig diamant. Innstillinger med en halo -design er også et veldig attraktivt alternativ. Denne typen innstillinger har hoveddiamanten omgitt av en ekstra diamantsirkel, som ikke bare bidrar til å skape mye glans, men også fremhever hoveddiamanten.

Natur og friluftsliv

En person som elsker å være utendørs vil ha et bredt spekter av alternativer for ringstil. Det er ringinnstillinger som inneholder forskjellige naturlige elementer, for eksempel blomster, vinstokker og blader. Utformingen av den lille diamantringen vil komme de mest aktive menneskene til gode. Det er også mulighet for å ha en ekstra metallbånd eller innfatning for å beskytte diamanten og sikre at den forblir på plass.

Moderne og romantisk

For paret som leter etter en tidløs og romantisk ringstil, er det mange innstillingsalternativer å vurdere, for eksempel intrikate gallerier, rullemønstre og melkeaktige detaljer, samt elegante band. For de som ønsker en unik ringstil, er det også mulig å kjøpe en antikk ring for å sette den i et unikt utseende.

Moderne og moderne

Et godt alternativ for et moderne utseende er ringer med uvanlige former, for eksempel skulpturelle ringer. Et av de mest slående alternativene er rammen. Også en bestemt bredbåndsring vil sikkert være attraktiv for de som leter etter noe annet enn den sentrale diamanten. Imidlertid er det fortsatt mulig å få en gnist ved å legge til noen perleaksenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *