5 kjente typer forlovelsesringer

Av | oktober 27, 2021

Forlovelsesringer kan variere fra klassiske og enkle solostiler til forseggjorte stiler med forskjellige metall-, steinformer eller edelstener. De fleste klassiske ringstiler er enkle å finne i de fleste smykkebutikker, men hvis du leter etter noe mer spesielt, må du kanskje lage et tilpasset design. La oss se på noen av de mest populære stilene:

Individuell

Det er en suveren klassisk stil med soloring, det ser ut til at den aldri vil gå av moten. Den har en veldig allsidig stil som kan støtte forskjellige former og størrelser på steiner. Hovedtrekket er den midterste steinen, så det er viktig å investere i en perle av høy kvalitet. I tillegg kan innstillingstypen endres fra et sett med spenninger til et sett med punkter.

Hallo

En enkel eller dobbel glorie er en fin måte å gi ekstra glans til en liten stein. Halo-effekten skapes ved å legge til en sirkel av edelstener eller diamanter rundt midtsteinen. Den mest karakteristiske og perfekte doble glorie er det perfekte valget for bruder som ønsker et smykke som virkelig skiller seg ut.

Tre steiner

En ring med en tresteinskonfigurasjon er et veldig populært valg. Stilen på ringen kan endres for å passe personlige preferanser. Mange ringer har tre steiner av samme størrelse; andre kan ha en stor sentral stein med to mindre steiner på sidene. Du kan også velge den rette med en fire- eller femsteinsinnstilling.

Klynge

Klyngeringen er designet i en rekke stiler, fra veldig grunnleggende til svært forseggjort. De fleste ringene har flere steiner av samme størrelse, og andre kan ha en større mellomstein med mindre på utsiden. Denne typen ring er vanligvis laget av gull eller platina.

Farget stein

Fargede steinringer er bare ringer som ikke bruker tradisjonelle hvite diamanter. Vanlige alternativer inkluderer safirer, smaragder og rubiner. I tillegg er det mange steiner som blir mer og mer populære når det kommer til å lage ringer, som morganitt og tanzanitt, samt grå diamanter.

Enten du er ute etter et enkelt eller luksuriøst design, er det mange forskjellige alternativer som enkelt matcher ditt foretrukne utseende og prisklasse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *