5 grunner til at bakre ringer er kjent

Av | oktober 15, 2021

Folk som velger å bruke ringer på navlen glemmer ofte at det er et alternativ å bruke omvendte navleringer. Navneringen er strukturert for å passe inn i bunnen av magepiercing og henge ovenfra. I tillegg til å være fasjonabel, har ringen mange fordeler når den bæres av brukere.

De mest populære mageringene som er tilgjengelig på markedet i dag, er bukringer ovenfra og ned, henge navler og playboy bukringer. Disse er ofte festet til stjernetegn -symboler og en playboy -etikett for jenter som ønsker å vise sin sensuelle side som ringbærer.

I dag er det ringer med diamanter for de rike og berømte i de populære og fasjonable smykkebutikkene i byen.

Fordeler med den omvendte SAVI -KNAPPEN:

1. Å ha på seg hovedfordelen med den omvendte mageringen sies å være mye tryggere sammenlignet med andre standardringer. Den er designet med en struktur som gjør det vanskelig å feste ringen på klær, slik det er tilfelle med andre typer mageringer.

2. Det hender ofte at en annen type magering kan fange et objekt eller en person som går forbi, og hvis det blir trukket ut ved et uhell, kan det forårsake store smerter for brukeren. De som bærer magesirkler ser ofte ut til å være bevisste og forsiktige med dette scenariet og vil i alle fall unngå slike smertefulle hendelser.

3. På den annen side kommer navleringer i en rekke fasjonable former og størrelser som passer til brukerens forskjellige smaker og stiler. Blant de mest populære formene er sommerfugler og blomster. Hvis du er ute etter noe enklere, kan du se etter stangformede piercinger som viser et stilig og elegant utseende.

4. Enten du er på utkikk etter trendy eller trendy mage ringer, omvendte magen ringer er alltid der for å tjene deg i en rekke former og størrelser. Sammenlignet med standardringer har disse inverterte magen ringer et mye større utvalg.

5. En annen stor fordel med omvendte mageringer er at det å ha objektets hengende utseende gjør det mer fasjonabelt å kjøpe enn vanlige mageringer, og hvis du ikke har tenkt på å kjøpe det ennå, tenker du på å bruke det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *