5 dyre klokker for den rike mannen

Av | oktober 18, 2021

Hvis du elsker klokker, har du kanskje lagt merke til at folk bare kan finne tre typer klokker. Du finner ultracar -kronografen, den berømte varianten av dollarbutikken og den viktige mellomturen. Personer som har på seg en klokke vil gjøre det for å være nyttige, men folk som bruker dyre klokker i mellomklassen, vil bare bruke dem for å reflektere klassen, og det er også viktig.

Du kan for eksempel finne Invicta-klokker på håndleddene til folk fra middelklassen, men du vil ikke finne en Cartier på håndleddene dine, ikke engang om en million år. Invicta produserer imidlertid klokker i forskjellige prisklasser. For eksempel kan du finne en Invicta -klokke for et par hundre dollar, men du kan også finne en Invicta -klokke til salgs som koster tusenvis av dollar. For eksempel koster Invicta Bolt Zeus mye penger i dag.

Vi vil nå gi deg beskjed om noen klokker som er fantastiske for enhver øvre middelklassemann der ute, så fortsett å lese for mer.

1. Jaegar LeCoultre Master Control armbåndsur

Denne klokken ser bra ut på ethvert håndledd og gullalderutseendet får den til å se ut som en kul klokke. Faktisk er denne klokken flere tiår gammel. Du vil se at Jaegar LeCoultre Master Control-armbåndsuret har en gullforsegling, solskive i sølv, en 2-dagers strømreserve og en 1000-timers kontroll. Dette vil tillate deg å se den perfekte tiden du ønsker, selv om klokkebatteriet går tom for strøm og du må kjøpe et nytt batteri med en gang.

2. Omega Seamster 300

En Omega Seamster 300 ble sett på håndleddet til Daniel Craig. Han opptrådte som James Bond, den berømte britiske spionen. Faktisk er enhver Omega Seamster 300 en moteklokke, og du vil elske den. Denne vakre klokken lander i det vakre riket i øvre middelklasse på grunn av sin prisklasse. Bevegelsen til denne klokken er det berømte Co-Axial 8400-kaliberet, og Omega Seamster 300 kan også støtte 1,5 Tesla. Uansett, du kan få Omega Seamster 300 for omtrent $ 3000, og det er ikke for dyrt.

3. Invicta Watch Bolt

Invicta Watch Bolt er bare en fantastisk og tordnende kronograf som du bør få i dag. Jason Taylor stolt han hadde på seg Invicta -klokken Bolt Zeus, da han trengte en stor klokke: Jason er ganske stor og veier omtrent 260 pund. Du vil se Zeus Bolt i et bredt spekter av kombinasjoner og farger, og klokken ble oppkalt etter den berømte Olympusherren fra fantastisk gresk mytologi.

Du vil også oppdage at Invicta Watch Bolts aksenter i rustfritt stål og gull er uimotståelige, og du vil elske det med en gang. Du må gå tilbake mellom $ 600 og $ 1000.

4. Cartier -tanken

Cartier -tanken er en gammel klokke, og vi mener det. Det betyr at klokken først ble introdusert i 1917. Cartier -tanken er veldig lett å bære. Faktisk kan du bruke denne klokken hele dagen, og dette er lang tid, selv for en dyr klokke. I tillegg ser Cartier -tanken nydelig ut på alle håndledd, og du vil elske den. Du kan kjøpe en Cartier -tank for $ 2000, og det er flott.

5. Seiko -klokken

Seiko -klokken ser ut som den berømte Omega Seamaster 300. Denne middels luksusklokken vil overraske deg med en gang, ettersom Seiko -merket kan stå på egen fot når det kommer til luksusklokker. Seiko -klokken puster bare klasse, og du kan også bære den i vannet da den er vanntett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *