4 måter å ta vare på forlovelsesringen

Av | oktober 14, 2021

Forlovelsesringen er en veldig viktig ring da den markerer begynnelsen på bryllupsreisen. Du må passe godt på ringene for at de skal se bra ut lenge. Her er noen måter å ta godt vare på det:

Rengjør regelmessig

Du må rengjøre hudringen, lotion og smuss regelmessig for å rengjøre ringen. Den enkleste måten å vaske den på er å suge den i varmt vann og en skånsom håndvaskemiddel. Du bør rengjøre den med en myk tannbørste for å gi den en gnist. Vær forsiktig når du børster slik at du ikke overdriver.

En annen måte å rengjøre på er å suge ammoniakk og vann i like deler i omtrent en halv time. Du bør bare bruke denne metoden på diamantringer fordi den ikke kan skade ammoniakk. Ammoniakk kan skade andre metaller som sølv; Derfor bør du unngå rengjøring med denne metoden.

Unngå å utsette den for harde kremer

Det er vanlig at damer sminker seg. Det mange ikke skjønner er at sminke kan være farlig for ringer. Noen ganger kan sminkekjemikalier være veldig harde på fargen på ringen. For å unngå dette er det lurt å unngå å legge sminke på ringen. Du bør også unngå å vaske huset eller klærne med ringen.

Besøk din gullsmed

Juvelereren vil inspisere ringen din og rette opp eventuelle feil du måtte ha. En av tingene gullsmedene vil gjøre er å fikse innstillingen slik at diamanten ikke løsner og går seg vill. Juveleren vil profesjonelt rengjøre ringen din for deg. For å være trygg, bør du besøke gullsmedene minst to ganger i året.

Lagre skikkelig

Du bør oppbevare ringen ordentlig for å beskytte den mot riper og bulker. Når du fjerner ringen, bør du plassere den på et sted der den ikke kan falle eller gli ned. Hvis du liker å fjerne det ofte, bør du tenke på å kjøpe det trygt.

Når du lagrer, bør du alltid sørge for at du oppbevarer den alene, da lagring av mer enn én ring vil øke risikoen for kollisjon og skade på ringen.

Konklusjon

Her er noen måter å ta vare på forlovelsesringen din. Du bør kjøpe den i en anerkjent butikk i lang tid og skinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *