3 måter å dekorere en ringnotisbok på

Av | oktober 21, 2021

3 ring sviller er et av de mest nyttige og forkastede organisasjonsverktøyene som finnes. Selvfølgelig, hvis du lager en utklippsbok, samler bilder eller oppskrifter eller deltar i andre kreative aktiviteter, vil du sannsynligvis allerede vite hvor nyttig en god 3-ringsperm kan være.

For noen er den morsomste delen av denne typen prosjekt innredningen, som gir mulighet for kreativitet. I denne forbindelse, hvis du jobber med en ny oppskriftsbok, fotoalbum eller et annet 3-rings notatbokprosjekt, her er noen morsomme ideer for måter å dekorere notatboken på.

Display med 3 ringer med presentasjonsvinduer

Hvis din 3-rings sville har et presentasjonsvindu i klar plast foran, åpner det for muligheten for å sette inn løse elementer på overflaten av din kreative perm, men denne visningen begrenser deg også hvis du foretrekker mer tekstur. Selvfølgelig må du alltid jobbe med din 3-ringede ryggrad når det gjelder tekstur.

Hvis du har et presentasjonsvindu, kan coveret ditt ha paljetter, glitter, blader, fjær … Alternativene for å tilpasse en 3-rings notatbok er uendelige. Når det gjelder ryggraden i permen din, kan du skrive tittelen din med edelstener eller glitter og lim, bruke teksturert maling, lim perler eller dekorere ryggraden for å passe til prosjektet ditt og din kreative drivkraft.

Den dekker hele notisboken med 3 ringer

Hvis du ønsker å dekke hele permen for et sammenhengende utseende, vil papir og stoff sannsynligvis være dine to hovedalternativer, men du kan også være litt kreativ. En av dem eller begge kan fungere ganske bra og åpne opp en verden av muligheter for det generelle utseendet til prosjektet ditt.

For 3 notatbøker med papirring:din største bekymring bør være vekten og styrken til papiret du bruker. Bruk noe som er for tynt og sannsynligvis vil ødelegge dekselet. Gå for tykk og du vil finne det vanskelig å få gode og attraktive folder.

Siden du også trenger papir som kommer på større sider enn standarden, bør du vurdere å bruke et ikke-papir: kontaktpapir eller tapet.

Begge disse alternativene er designet for å være sterke nok til å tåle potensiell bruk og misbruk av bindemiddelet ditt, og begge er enkle å bruke. Med berøringspapir vil nok det selvklebende virke godt, og tapetet vil reagere godt på tape eller lim og bretting.

I begge tilfeller, brett omslagsmaterialet på samme måte som omslaget til en skolebok. Hvis du aldri har gjort det på skolen, finner du instruksjonene ganske enkelt på nettet.

For 3-rings stofffester:se etter et stoff med veldig kort forlengelse. Polstringen passer her, og de er også ganske solide. Flanellen fungerer også bra, og noen denimvekter gir flotte deksler. Fleeceen bør derimot være et andrevalg fordi den strekker seg lett og det blir vanskelig å sitte ordentlig.

Du kan bruke forskjellige metoder for å feste stoffet til permen din. For å ha et stivt stoff til billedvev, kan det være lurt å følge mønsteret på skolebokomslaget som du ville gjort med tapet, og erstatte det med lim eller teipprikker. For mykere stoffer som flanell, kombiner sømmen med en liten mengde stofflim i de indre hjørnene og langs ryggraden.

Vær kreativ med ditt 3-rings Bonnder-deksel

Viktigere enn hvordan du velger å dekorere bokbinderen er målet bak prosjektet: moro og kreativitet. Hvis du vurderer disse tingene, din 3-rings kontakt trygg på at prosjektet vil bli en suksess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *