3 grunner til ikke å kjøpe et replika armbåndsur

Av | januar 12, 2022

Når du tenker på å kjøpe denne luksusklokken til deg selv eller en du er glad i, er det verdt å kjøpe en original? Vil du ikke få samme verdi som en kopi?

Faktisk er det i mange tilfeller mer fornuftig å kjøpe en original Cartier, Rolex eller Piaget enn en imitasjon. Det er tre solide grunner til å kjøpe en sertifisert originalklokke: det er en investering du kan selge videre, det forbedrer bildet ditt, og det er noe du kan gi videre til barna dine. En replikk, uansett hvor overbevisende, gir deg kanskje ikke disse fordelene.

En investering for fremtiden

Når du sparer nok penger til å kjøpe en klokke som koster mer enn $5 000, bør kjøpet være i form av en eiendel; du bør ikke bare tenke på å avhende pengene i bytte mot noe som ser fint ut. En ekte luksusstoppeklokke (armbåndsur) er en måte å oppbevare kontanter på, akkurat som du ville lagret pengene dine i form av obligasjoner, aksjer eller biler. Hvis du noen gang befinner deg i en ekstrem situasjon, kan du alltid selge en ekte merkeklokke og få pengene tilbake. Det er mange kjøpere av brukte Rolex og Pateks, men en kopi kan ikke selges videre når du er i klem.

En investering i deg selv

En annen grunn til å kjøpe et autentisk armbåndsur, i stedet for et falskt, er selvrespekt. Et luksuriøst armbåndsur er allment anerkjent som et symbol på rikdom, kraft og vitalitet. Når du bruker en vellaget high-end klokke, føler du deg bedre med deg selv og folk legger merke til det. Hvis du bruker en kopi av et luksuriøst armbåndsur, er du klar over at det er noe du ikke har blitt med i og at du egentlig ikke har blitt med i den eksklusive klubben av de som bruker ekte stoppeklokker av merke. Det er et ordtak som sier: «De beste merkene får deg til å føle deg bedre.» Det handler ikke bare om utseende, det handler om selvrespekt.

En investering for barna dine

Den ultimate grunnen til å kjøpe et luksuriøst armbåndsur er å skape din egen arv. Du har sannsynligvis venner som har hatt verdifull arv gått i arv fra familie til generasjon. Ofte er disse arvene armbåndsur. Et fancy armbåndsur er en flott ting å gi videre til barna (og barnebarna) fordi det ser tidløst ut, kan brukes ved spesielle anledninger og dets håndverk gjør at det virkelig fungerer etter flere tiår! Ingen kopi kan vare så lenge som et ekte high-end armbåndsur.

Nå som vi har sett tre gode grunner til å kjøpe et ekte armbåndsur, i motsetning til en kopi, kan du gå ut og kreve ditt eget luksuriøse, vellagde og pene armbåndsur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *